Çevrimova Ortaokulu


Vizyon: Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak; bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar: İlimizde yapılan sportif ve kültürel yarışmalarda çeşitli dereceler

Saatler: 08.30-14.50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Basketbol, futbol, voleybol,Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: “Değerlerimle Varım Projesi”: Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında her ay belirlenen bir değer konusundan öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak için yarışmalar düzenlenmektedir. “Öğrenci Koçluğu Projesi”: Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri branş öğretmenlerine dağıtılarak, öğrencilerimizin başarılarını artırmak için birebir takibi yapılmaktadır. “Kitap Kurdu Projesi”: Okulumuzda yürüttüğümüz "Kitap Kurdu" projesi ile her ay en çok kitap okuyan öğrencimiz "Ayın Kitap Kurdu" seçilmektedir. Kitap Kurdu seçilen öğrencimize okulumuz tarafından belge ve hediye verilmektedir. “Kitap Okuma Yarışması”:Belirlenen 4 kitabı tüm öğrencilerimiz okumuş ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan sorularla öğrencilerimi test sınavı yapılarak dereceye girenler ödüllendirilmektedir. “Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası”: Her yıl düzenli olarak Mayıs-Haziran aylarında okulumuzda sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmektedir.

Telefon - 4880000000

Belgegeçer - (488) 000 0000

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cevrimovaoo.meb.k12.tr

Adres - ÇEVRİMOVA KÖYÜ ÇEVRİMOVA KÜME EVLERİ ORTAOKUL BLOK NO 143 MERKEZ / BATMAN

Öğretmen :16
Öğrenci :160
Derslik :16
Atölye-İşlik :1
Fen Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1240
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Çevrimova Köyü, BATMAN

Adres - ÇEVRİMOVA KÖYÜ ÇEVRİMOVA KÜME EVLERİ ORTAOKUL BLOK NO 143 MERKEZ / BATMAN

Ulaşım Okulumuza öğretmen servisiyle ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 18 km uzaklıktadır.